Početna

New Account MD Beograd - računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvena agencija NewAccount MD, nastala ujedinjenjem knjigovodstvene agencije Nolex i knjigovodstvene agencije NVA-M, koje su poslovale sa tradicijom dugom preko 20 godina, potpuno se prilagodila tržišnim uslovima i obavljanju knjigovodstvenih i računovodstvenih i pravnih poslova za sve oblike privrednih društava.

Tim koji sačinjava knjigovodstvenu agenciju NewAccount MD, u svakom trenutku se trudi da svoje poslove obavlja na najvišem mogućem stručnom nivou. Knjigovostvena agencija NewAccount MD svojim klijentima nudi kvalitetno poresko, poslovno i pravno savetovanje.

Knjigovodstvena agencija u srcu Beograda. Ugledna, pouzdana knjigovodstvena agencija, koju čini tim stručnih ljudi, u svakom trenutku spremnih da nađu pravo rešenje i odgovor za Vaše poslovne probleme.

Tradicija, kvalitet, poverenje Knjigovodstvena agencija NewAccount MD ide u korak sa vremenom. Inovacije u pružanju usluga, objedinjavanje poslova, zadovoljstvo klijenta i dugoročna saradnja su glavni cilj knjigovodstvene agencije NewAccount MD.