O NAMA

New Account MD Beograd - računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Agencija “New Account MD” d.o.o. Beograd je nastala ujedinjenjem knjigovodstvene agencije Nolex i agencije za pravno posredovanje i prevođenje NVA.

Glavni cilj knjigovodstvene agencije New Account MD je pružanje kvalitetne usluge, zato nudimo stručnost, profesionalan pristup i punu saradnju i na taj način opravdavamo ukazano nam poverenje.

Za naše klijente profesionalno obavljamo sve vrste računovodstvenih i knjigovodstvenih poslova, a takođe nudimo kvalitetno poresko i poslovno savetovanje. U tom smislu punu pažnju posvećujemo stalnom učenju i usavršavanju, kako bi uvek bili u toku sa promenama zakona i propisa.

New Account MD pruža računovodstvene i knjigovodstvene usluge domaćim i stranim pravnim licima i preduzetnicima. Sarađujemo sa svim značajnim institucijama u državi povodom računovodstvenih, knjigovodstvenih i finansijskih poslova i povezujemo klijente u zajedničkom poslovanju.

Ugled i tradiciju smo stekli bazirajući poslovanje na kvalitetnoj usluzi, ažurnosti, tačnosti, sistematičnosti i odgovornosti. Kroz dugogodišnju praksu, ostvarili smo saradnju sa preko 200 domaćih i stranih organizacija.

U knjigovodstvenoj agenciji New Account MD sve knjigovodstvene i računovodstvene poslove obavljamo koristeći najsavremenije računarske sisteme i licencirani računovodstveni softver.

Srce agencije New Account MD d.o.o. Beograd čini stalni tim visokoobučenih knjigovođa, pravnika i prevodioca, što omogućava da sve vrste poslovnih aktivnosti možete regulisati na jednom mestu – kod nas!

Vaše poverenje je naša odgovornost.

New Account MD